Fildiskussion:Mini sverige.gif

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Jag har lagt upp ett antal flaggor i småformat -- kan vara praktiska att ha som en liten optisk markering när man strukturerar listor över olika länder eller olika språk.

Exempel:

Tintin på olika språk:

  • Mini frankrike.gif Franska: Tintin
  • Mini sverige.gif Svenska: Tintin
  • Mini tyskland.gif Tyska: Tim und Struppi
  • Mini nederlanderna.gif Nederländska: Kuifje
  • etc.

Upphovsrätt: Dessa småflaggor har jag pysslat ihop själv, jag ställer dem till fritt förfogande för Seriewikin. /Weimar 17 juli 2006 kl.00.34 (CEST)

Ser bra ut, färgerna på Sverige-flaggan känns kanske litet skrikiga, bara? Du kanske kan fixa ett alternativ på den, så får man se vilken som känns bäst?...
Jag har inte möjlighet att ändra det just nu, kan kanske någon annan fixa ett mindre skrikigt alternativ? Tack! /Weimar
Kanske kan testa själv, har Photoshop och Paintshop Pro hemma. Gör du flaggorna i Paint eller? Ser ut som du har ett begränsat antal färger att jobba med? 惑乱 分からん 17 juli 2006 kl.12.27 (CEST)
Nu har jag faktiskt hittat en bättre svenska flagga; ska ladda upp den omedelbums! /Weimar
Gjort nu. Jag har kvar min samling småflaggor från en del andra webbsidor som jag gjorde för flera år sedan. Några av mina gamla webbsidor lever kvar på Chalmers (t.ex. Grafisk litteratur). /Weimar
Det var bättre, har du kvar flaggor med "bildmönster" också? En del flaggor, som Spanien och Mexiko, har bara ett svart grötigt gytter nu. 惑乱 分からん 17 juli 2006 kl.13.18 (CEST)
Nix, jag har bara de små. "Gyttret" har jag själv pysslat ihop pixel för pixel för att i smått efterlikna de större bilderna. Det är nog så bra som det kan bli med den storleken... /Weimar 17 juli 2006 kl.13.26 (CEST)

Sen skulle det vara bra om du kunde lägga upp en lista på alla flaggor med bildlänk på typ Seriewikin:Flaggor (Typ bild till höger och <nowiki>Bildlänk</nowiki> som text till vänster) eller liknande som referens i framtiden. 惑乱 分からん 17 juli 2006 kl.00.46 (CEST)