Skillnad mellan versioner av "Användare:Sir-L"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
 
(3 mellanliggande versioner av 2 användare visas inte)
Rad 3: Rad 3:
  
 
==Serierelaterat==
 
==Serierelaterat==
*Skapare av "Cul-de-Sac", en serie skämtteckningar som gick i Högskolan i Halmstads skoltidning ''Motvinden''. En av dessa har också publicerats i webbfanzinet Wonderful Comics nr 5.
+
[[Bild:cul_de_sac_05.gif|noframe|right|© Sir-L]]
 +
*Skapare av "Cul-de-Sac", en serie skämtteckningar som gick i Högskolan i Halmstads skoltidning ''Motvinden''. En av dessa har också publicerats i webbfanzinet [[Wonderful Comics]] nr 5.
 
*För ''Motvinden'' skrev jag också ett antal serierelaterade artiklar.
 
*För ''Motvinden'' skrev jag också ett antal serierelaterade artiklar.
*Innehavare av seriesidan [http://www.sir-l.com/serier/ 100% Serier] En seriedatabas som uppkom 1999 när jag insåg behovet av en sådan den stora vida webben. Tyvärr är jag ganska lat av mig så den uppdaterades inte speciellt mycket och några år senare försvann också den första versionen då mitt webbhotel invaderades av illvilliga typer som helt sonika raderade alla filer. Har sedan dess gjort en ny version men då Serie Wikin nu finns så håller jag på att omstrukturera sidan.
+
*Redaktör (en av fyra) här Seriewikin sedan 2011.
{{stub}}
 

Nuvarande version från 26 april 2016 kl. 20.57

Magnus Sörell, född i Uppsala 1970 uppvuxen (mestadels) i Pilgrimstad, Jämtland. Serietokig sedan jag kunde läsa. Kom vid 7-års ålder på att man kunde köpa serietidningar och spenderade hela min samlade förmögenhet på tidningar (bland annat Barbapappa). Var helnöjd tills min mor tvingade mig att lämna tillbaks hälften.

Serierelaterat

© Sir-L
  • Skapare av "Cul-de-Sac", en serie skämtteckningar som gick i Högskolan i Halmstads skoltidning Motvinden. En av dessa har också publicerats i webbfanzinet Wonderful Comics nr 5.
  • För Motvinden skrev jag också ett antal serierelaterade artiklar.
  • Redaktör (en av fyra) här på Seriewikin sedan 2011.