Skillnad mellan versioner av "Bob Crockett"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Rad 4: Rad 4:
[[Kategori:Historiska serier]]
[[Kategori:Historiska serier]]
[[Kategori:Seriefigurer]]
[[Kategori:Seriefigurer]]
'''"Bob Crockett"''', [[västernserie]] om den historiske figuren [[Davy Crockett]]s son. Gick i omgångar i serietidningen ''[[Buffalo Bill]]''. Bob Crockett började publiceras den 3:e oktober 1971 i nummer 40 av den italienska serietidningen "Corriere dei Piccoli" och höll på till och med 1976. Serien skrevs av Mino Milani och tecknades av argentinaren Jorge Luis Moliterni. Den har återutgivits i en komplett utgåva i Italien och i två volymer i Tyskland.
'''"Bob Crockett"''', [[västernserie]] om den historiske figuren [[Davy Crockett]]s son. Gick i omgångar i serietidningen ''[[Buffalo Bill]]''. Bob Crockett började publiceras den 3:e oktober 1971 i nummer 40 av den italienska serietidningen ''[[Corriere dei Piccoli]]'' och höll på till och med 1976. Serien skrevs av [[Mino Milani]] och tecknades av argentinaren [[Jorge Luis Moliterni]]. Den har återutgivits i en komplett utgåva i Italien och i två volymer i Tyskland.


[[Fil:Bob_Crockett_1.jpg|thumb]]
[[Fil:Bob_Crockett_1.jpg|thumb]]

Versionen från 19 december 2010 kl. 16.29

"Bob Crockett", västernserie om den historiske figuren Davy Crocketts son. Gick i omgångar i serietidningen Buffalo Bill. Bob Crockett började publiceras den 3:e oktober 1971 i nummer 40 av den italienska serietidningen Corriere dei Piccoli och höll på till och med 1976. Serien skrevs av Mino Milani och tecknades av argentinaren Jorge Luis Moliterni. Den har återutgivits i en komplett utgåva i Italien och i två volymer i Tyskland.

Bob Crockett 1.jpg
Bob Crockett 2.jpg

Bob Crockett 3.jpg

Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!