Skillnad mellan versioner av "Dark Horse"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
(utökar artikel)
m (korr)
Rad 1: Rad 1:
 
[[Kategori:Förlag och studior]]
 
[[Kategori:Förlag och studior]]
 
[[Kategori:Amerikanska förlag och studior]]
 
[[Kategori:Amerikanska förlag och studior]]
Amerikanskt serieförlag grundat av [[Mike Richardson]]. Förlaget är ett av de större alternativa förlagen och var tidigt ute med att låta upphovsmänne behålla rättigheterna till sina serier. Stora delar av förlagets inkomster kommer från serieversioner av filmer såsom "[[Star Wars]]", "[[Alien]]" och "[[Terminator]]", men man har även haft en betydande [[manga]]utgivning.
+
Amerikanskt serieförlag grundat av [[Mike Richardson]]. Förlaget är ett av de större alternativa förlagen och var tidigt ute med att låta upphovsmännen behålla rättigheterna till sina serier. Stora delar av förlagets inkomster kommer från serieversioner av filmer såsom "[[Star Wars]]", "[[Alien]]" och "[[Terminator]]", men man har även haft en betydande [[manga]]utgivning.
  
==Urval av utgiva serier==
+
==Urval av utgivna serier==
 
* [[Hellboy]]
 
* [[Hellboy]]
 
* [[RoboCop]]
 
* [[RoboCop]]

Versionen från 13 augusti 2007 kl. 00.41

Amerikanskt serieförlag grundat av Mike Richardson. Förlaget är ett av de större alternativa förlagen och var tidigt ute med att låta upphovsmännen behålla rättigheterna till sina serier. Stora delar av förlagets inkomster kommer från serieversioner av filmer såsom "Star Wars", "Alien" och "Terminator", men man har även haft en betydande mangautgivning.

Urval av utgivna serier

Betydelsefulla serieskapare och förlagsmänniskor