Diskussion:Åsa Grennvall

Från Seriewikin
Version från den 26 maj 2012 kl. 16.48 av Wakuran (diskussion | bidrag)
(skillnad) ←Tidigare ändring | visa nuvarande version (skillnad) | Nyare ändring→ (skillnad)
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Mini sverige.gif

Denna artikel är en del av Projekt svenska serieskapare

Den 2011-09-14 har artikeln bedömts hålla kvalitetsnivån Elementär.
Hjälp gärna till att förbättra den här och andra artiklar om svenska serieskapare.Tvekar över huruvida Mats Jonsson-biten känns encyklopedisk eller bara som tarvligt skvaller. Under en "Kuriosa"-rubrik, möjligen? OlaHe 24 maj 2007 kl.11.27 (CEST)

Tja, kanske det, jag blev mest irriterad över att den togs bort utan förklaring. (Man kan ju tycka att serien säger lika mycket om Åsa som om Mats, iofs. Tror hon har sagt i efterhand att hon tyckte serien var väl elak, inte helt förtjänad.) 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * 24 maj 2007 kl.12.07 (CEST)
Det var ingen kritik mot att du lade tillbaka den, du gjorde rätt eftersom den ströks helt utan förklaring. Eftersom hon själv har valt att ge historien till offentlig beskådan ser jag inget moraliskt problem med att nämna det här. Däremot tycker jag att det är en passage som inte riktigt är relevant i en encyklopedisk artikel – utom möjligen under kuriosa-rubriken. Det får också en konstig proportion eftersom artikeln i sig är så kort. OlaHe 24 maj 2007 kl.13.14 (CEST)
Hmmm, aah, kanske, men uppgiften känns litet intressant ur seriesynpunkt. 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * 24 maj 2007 kl.16.17 (CEST)
Håller med OlaHe. Om det ska vara med så är det kuriosa än så länge. --MikkeX 24 maj 2007 kl.17.15 (CEST)
Nu har det strukits igen och jag tycker nog att det är rätt bra så. Men jag är inte förtjust i att det görs av en anonym användare utan kommentar... OlaHe 9 september 2007 kl.00.59 (CEST)
Tar upp ämnet igen. Eftersom både Grenvall gjorde en serie om saken, "En snäll kille" som har publicerats i såväl Allt för konsten som i Larson!, samtidigt som även Jonsson har skildrat sin egen version i ett mycket populärt och välläst album, "Hey princess", tycker jag att informationen är relevant. Det är förvisso sunt att vara kritiskt inställd till fakta som ser ut som privatlivsskvaller, men det ska inte gå ut över att presentera relevant information som påverkat dessa serieskapares konstnärskap såtillvida att de själva baserat hela serier eller delar av serier på det som hänt. --Erik S 26 maj 2012 kl. 17.16 (CEST)
Okej. Det har väl nämnts i intervjuer, förresten? Vad finns det för källor? 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran 26 maj 2012 kl. 17.48 (CEST)