Diskussion:Lista över Vertigo-titlar

Från Seriewikin
Version från den 18 januari 2017 kl. 16.54 av Keffy (diskussion | bidrag)
(skillnad) ←Tidigare ändring | visa nuvarande version (skillnad) | Nyare ändring→ (skillnad)
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Angående Alfabetisk lista över Vertigo-titlar -- Keffy (diskussion) 15 januari 2017 kl. 19.13 (CET)

Jag var rätt långt kommen i mitt arbete med den här listan när jag insåg att seriewikin redan hade en alfabetisk lista över Vertigo-titlar. Eftersom den är rejält utdaterad, och jag personligen tycker att den här listan är betydligt mer praktiskt, så lade jag ändå ut "min" lista. Jag vill dock inte gå in och röra i den alfabetiska i nuläget. -Keffy (diskussion) 15 januari 2017 kl. 19.13 (CET)

Alfabetisk sortering känns ju visserligen mer överskådligt. På stor-Wikin finns det ju tabeller där man kan välja olika sätt att sortera, men den tekniken tror jag inte vi har här... 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 15 januari 2017 kl. 19.38 (CET)
Jo, jag hajar åsikten, men delar den inte :) Därav att jag lät den alfabetiska vara kvar, men överlåter till någon annan att hålla den uppdaterad --Keffy (diskussion) 15 januari 2017 kl. 19.40 (CET)
Fast om den här listan går att sortera alfabetiskt automatiskt nu, kanske det är lika bra att radera den gamla listan. (Listorna över svenska serietidningar är så stora, så där kan det fortfarande finnas en poäng med att ha en separat alfabetisk och kronologisk lista.) 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 18 januari 2017 kl. 16.15 (CET)
Jo, jag gjorde faktiskt så... Kollade dock nogsamt igenom om det fanns nån info i den alfabetiska listan som saknades i denna och la in ett par små grejjer som ramlat mellan stolarna, innan jag redirectade... I nuläget så vågar jag säga att denna lista i allt väsentligt är korrekt... "smakprovstidningar" och reklampublikationer undantagit. --Keffy (diskussion) 18 januari 2017 kl. 16.54 (CET)