Skillnad mellan versioner av "Litium"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
m (Format)
 
Rad 12: Rad 12:
[[Kategori:Svenska serietidningar]]
[[Kategori:Svenska serietidningar]]


'''Litium''', svensk serietidning som startade 2016 och utkom med fyra nummer. Tidningen bestod av de amerikanska serierna [[American vampire]], [[Constantine]] och [[The Wake]]. I och med lanseringen av denna tidning provade man på ett nytt koncept, man kunde antingen köpa numren var för sig när de dök upp i butiken eller hela första årgången (fyra nummer) på en gång. Så alla fyra numren var alltså redan tryckta när första numret kom ut i butik.
'''Litium''', svensk serietidning som startade 2016 och utkom med fyra nummer. Tidningen bestod av de amerikanska serierna "[[American Vampire]]", "[[Constantine]]" och "[[The Wake]]". I och med lanseringen av denna tidning provade man på ett nytt koncept, man kunde antingen köpa numren var för sig när de dök upp i butiken eller hela första årgången (fyra nummer) på en gång. Så alla fyra numren var alltså redan tryckta när första numret kom ut i butik.

Nuvarande version från 21 juni 2020 kl. 16.51


SERIETIDNING
Litium
Litium
Litium (2016–2016)
Land:Sverige Sverige
Språk:Svenska Svenska

Startade:2016
Upphörde:2016
Förlag:Egmont Publishing

Litium, svensk serietidning som startade 2016 och utkom med fyra nummer. Tidningen bestod av de amerikanska serierna "American Vampire", "Constantine" och "The Wake". I och med lanseringen av denna tidning provade man på ett nytt koncept, man kunde antingen köpa numren var för sig när de dök upp i butiken eller hela första årgången (fyra nummer) på en gång. Så alla fyra numren var alltså redan tryckta när första numret kom ut i butik.