Skillnad mellan versioner av "Mort Drucker"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
m (Format: Tidningstitlar skrivs kursivt)
Rad 1: Rad 1:
 
[[Kategori:Serieskapare|Drucker, Mort]]
 
[[Kategori:Serieskapare|Drucker, Mort]]
 
[[Kategori:Amerikanska serieskapare|Drucker, Mort]]
 
[[Kategori:Amerikanska serieskapare|Drucker, Mort]]
'''Mort Drucker''', amerikansk serietecknare, f. 1929. Är mest känd för att ha tecknat flertal TV-och film-parodier i [[MAD]], satirtidningen som han började jobba för 1957. Han har även tecknat för andra tidskrifter, som t.ex. Time Magazine. Drucker är välkänd som en fantastisk karikatyrtecknare, vilket han prisbelönats för.
+
'''Mort Drucker''', amerikansk serietecknare, f. 1929. Är mest känd för att ha tecknat flertal TV-och film-parodier i ''[[MAD]]'', satirtidningen som han började jobba för 1957. Han har även tecknat för andra tidskrifter, som t.ex. ''Time Magazine''. Drucker är välkänd som en fantastisk karikatyrtecknare, vilket han prisbelönats för.
  
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen från 18 juni 2006 kl. 19.49

Mort Drucker, amerikansk serietecknare, f. 1929. Är mest känd för att ha tecknat flertal TV-och film-parodier i MAD, satirtidningen som han började jobba för 1957. Han har även tecknat för andra tidskrifter, som t.ex. Time Magazine. Drucker är välkänd som en fantastisk karikatyrtecknare, vilket han prisbelönats för.Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!