Skillnad mellan versioner av "Ole Munk Rasmussen"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Rad 2: Rad 2:
 
[[Kategori:Danska serieskapare|Rasmussen, Ole Munk]]
 
[[Kategori:Danska serieskapare|Rasmussen, Ole Munk]]
 
[[Bild:%C3%98lvis.png|frame|Scen ur "[[Ølvis]]" av [[Ole Munk Rasmussen]]. © Rasmussen]]
 
[[Bild:%C3%98lvis.png|frame|Scen ur "[[Ølvis]]" av [[Ole Munk Rasmussen]]. © Rasmussen]]
Dansk formgivare och designkonsult, som jobbade som serietecknare fram till 1985. Ritade "[[Felix]]" med olika författare 1976-1985. Har även ritad bl a "[[Rasmus Klump]]" (tre episodar cirka 1979-1980) och den egna serien "Ølvis" (bilden) som publicerades på barnsidan i dagstidningen "Politiken" tidigt 70-tal. Som designkonsult för [Ribergård & Munk] har Ole Munk (efternamnet "Rasmussen" togs bort 1985) jobbat med ett hundratal tidningsomgörningar i hela världen, härunder många i Sverige. Ole Munk är utbildad arkitekt och jobbar numera som designchef på dagstidningen [Kristeligt Dagblad] i Köpenhamn.
+
Dansk formgivare och designkonsult, som jobbade som serietecknare fram till 1985. Ritade "[[Felix]]" med olika författare 1976-1985. Har dessutom tecknat bl a "[[Rasmus Nalle]]" (tre episodar cirka 1979-1980) och den egna serien "Ølvis" (bilden) som publicerades på barnsidan i dagstidningen "Politiken" tidigt 70-tal.
 +
Som designkonsult för Ribergård & Munk [ribmunk.dk] har Ole Munk (efternamnet "Rasmussen" togs bort 1985) jobbat med ett hundratal tidningsomgörningar i hela världen, härunder många i Sverige. Ole Munk är utbildad som arkitekt och jobbar numera som designchef på dagstidningen Kristeligt Dagblad [k.dk] i Köpenhamn.
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen från 6 mars 2017 kl. 11.51

Scen ur "Ølvis" av Ole Munk Rasmussen. © Rasmussen

Dansk formgivare och designkonsult, som jobbade som serietecknare fram till 1985. Ritade "Felix" med olika författare 1976-1985. Har dessutom tecknat bl a "Rasmus Nalle" (tre episodar cirka 1979-1980) och den egna serien "Ølvis" (bilden) som publicerades på barnsidan i dagstidningen "Politiken" på tidigt 70-tal. Som designkonsult för Ribergård & Munk [ribmunk.dk] har Ole Munk (efternamnet "Rasmussen" togs bort 1985) jobbat med ett hundratal tidningsomgörningar i hela världen, härunder många i Sverige. Ole Munk är utbildad som arkitekt och jobbar numera som designchef på dagstidningen Kristeligt Dagblad [k.dk] i Köpenhamn.

Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!