Seriewikindiskussion:Aktuella händelser

Från Seriewikin
Version från den 23 september 2020 kl. 17.27 av Keffy (diskussion | bidrag) (Keffy flyttade sidan Diskussion:Aktuella händelser till Seriewikindiskussion:Aktuella händelser)
(skillnad) ←Tidigare ändring | visa nuvarande version (skillnad) | Nyare ändring→ (skillnad)
Hoppa till navigeringHoppa till sök

"Mera härna?" --MikkeX 7 juni 2009 kl. 09.20 (CEST)

Inte encyklopediskt? :-) OlaHe 7 juni 2009 kl. 10.45 (CEST)

Inaktuella aktuella debatter? -- Erik S (diskussion) 15 augusti 2014 kl. 22.19 (CEST)

Hur länge är det egentligen rimligt att Mangamålet och Tintingate ligger kvar här? --Erik S (diskussion) 15 augusti 2014 kl. 22.19 (CEST)

Nej. Där har du iofs en poäng. Mangamålet ligger kanske och pyr litet grann när det dyker upp liknande fall i Uppsala. (Var två fall samtidigt tidigare i år.) Men Tintingate är väl egentligen rätt stendött. Skulle varit intressantare med litet nyare debatter. Hela Seriewikiarbetet är rätt inaktivt, egentligen. Som bäst puttrar det på i maklig takt... 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 15 augusti 2014 kl. 23.06 (CEST)
Tintingate stormade det en hel del kring i några dagar bara, känns det som så här i efterhand, och sen tog det slut. Mangamålet har till sin natur varit mer utdraget och kan kanske fortfarande, med god vilja, ses som aktuellt. Det där med liknande fall tänkte jag inte på, men du har rätt i att det är intressant (och skulle förtjäna att omnämnas här i aktuellt-texten?). Trist om Seriewikin är inaktiv som du säger. Själv har jag i och för sig varit helt frånvarande under de senaste åren (gjorde väl inte jättemycket när jag var aktiv heller). Men det är ju en finfin tillgång som har potential att utvecklas ytterligare och som förtjänar att omhändertas. --Erik S (diskussion) 15 augusti 2014 kl. 23.47 (CEST)
Jag tycker mest det är intressant att ha något där, men det kanske känns litet mossigt om det bara är Seriewikin som fortfarande pratar om händelserna. Inväntar vidare kommentarer. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 16 augusti 2014 kl. 13.04 (CEST)==
I och med att de "aktuella" debatterna får stå kvar i tid och evighet, kan väl även de nyblivna pristagarna av Adamson- och (framför allt) Uruhunden-priset få stå kvar nån vecka till? Jag tycker i varje fall att det är särskilt intressant information, det är prestigefyllda priser och serieskapare och seriealbum som får ganska mycket medial uppmärksamhet. --Erik S (diskussion) 6 oktober 2014 kl. 16.47 (CEST)
Ah. Jo, det är ju möjligt. Debattfrågan har mest lämnats hängande i luften, känner jag. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 6 oktober 2014 kl. 17.13 (CEST)

Hur gör man nu vecka?

Det är ju v 39 nu, med Bok & bibliotek och annat (Seriescen etc), men jag fattar inte hur man gör ny vecka (och vart tar alla gamla veckor vägen, arkiveras?).Hoff (diskussion) 22 september 2014 kl. 09.38 (CEST)

Jag har förberett en uppdatering, men har inte blivit av än. Jag brukar ta bort dem. De finns ju ändå kvar i historiken. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 22 september 2014 kl. 09.51 (CEST)

Se även

Hela systemet för aktualiteter är nog litet ologiskt, men se även kalendarium på Seriewikindiskussion:Aktuellt. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 3 december 2015 kl. 15.10 (CET)