The Sword (Luna Brothers)

Från Seriewikin
Version från den 27 augusti 2008 kl. 23.21 av Mason (diskussion | bidrag) (Ny sida: Kategori:Serier Kategori:Serietidningar Kategori:Amerikanska serier Kategori:Amerikanska serietidningar "'''The Sword'''" är en amerikansk fantasyserie i modern tappning s...)
(skillnad) ←Tidigare ändring | visa nuvarande version (skillnad) | Nyare ändring→ (skillnad)
Hoppa till navigeringHoppa till sök


"The Sword" är en amerikansk fantasyserie i modern tappning som ges ut i egen tidning på förlaget Image. Serien är skapad av The Luna Brothers och hade premiär i oktober 2007. Serien beräknas avslutas efter 24 avsnitt under senare delen av 2009. The sword är en berättelse om en grupp människor som försöker ta kontroll över ett mystiskt svärd som ger innehavaren övernaturliga krafter.

Handling

Dara Brighton är en ung rullstolsbunden collegestuderande som lever ett lyckligt liv ända tills tre främlingar knackar på hennes dörr och ber om ett svärd. Främlingarna dödar Daras familj och bränner ner deras hus och lämnas Dara att dö i lågorna. Dara faller ner genom golvet ner till källaren där hon finner ett svärd; ett fynd som tvingar henne iväg på en otrolig resa.


Fel vid skapande av miniatyrbild: Kunde inte spara miniatyr till destinationen
Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!