Skillnad mellan versioner av "Emma Hamberg"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
m
Rad 2: Rad 2:
 
[[Kategori:Svenska serieskapare|Hamberg, Emma]]
 
[[Kategori:Svenska serieskapare|Hamberg, Emma]]
 
[[Bild:Singel_i_stan.png|frame|"[[Singel i stan]]" av [[Emma Hamberg]]. © Emma Hamberg]]
 
[[Bild:Singel_i_stan.png|frame|"[[Singel i stan]]" av [[Emma Hamberg]]. © Emma Hamberg]]
Vann första pris i ungdomsklassen i ''[[Dagens Nyheter]]s'' serietävling 1986. Blev därefter professionell serieskapare med serier som "[[Singel i Stan]]". Sedan dess har hon arbetat som författare, skribent, krönikör, redaktör för ''Vecko-Revyn'' etc. 2006 utsågs hon av tidningen ''Mama'' till "Årets mama".
+
Vann första pris i ungdomsklassen i ''[[Dagens Nyheter]]s'' serietävling 1986. Blev därefter professionell serieskapare med serier som "[[Singel i Stan]]". Sedan dess har hon arbetat som författare, skribent, krönikör, redaktör för ''[[Vecko-Revyn]]'' etc. 2006 utsågs hon av tidningen ''Mama'' till "Årets mama".
  
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen från 31 mars 2007 kl. 19.52

"Singel i stan" av Emma Hamberg. © Emma Hamberg

Vann första pris i ungdomsklassen i Dagens Nyheters serietävling 1986. Blev därefter professionell serieskapare med serier som "Singel i Stan". Sedan dess har hon arbetat som författare, skribent, krönikör, redaktör för Vecko-Revyn etc. 2006 utsågs hon av tidningen Mama till "Årets mama".Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!