Fil:Ranma½.png

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
Ranma½.png(276 × 338 pixlar, filstorlek: 20 kbyte, MIME-typ: image/png)

Ranma Saotome och P-chan ur "Ranma ½" av Rumiko Takahashi.

Licensiering


Halvsida.jpg

Detta är ett grafiskt citat ur ett konstnärligt verk, och kan användas på Seriewikin med hänvisning till Citaträtten. Inga som helst rättigheter vilar på Seriewikin, utan alla rättigheter finns hos den ursprunglige upphovsrättsinnehavaren.

Bilder används på Seriewikin för att illustrera artiklar när det kan bedömas motiverat. Lagen är luddig när det gäller citering av serier, men Seriewikin hänvisar till lagen om citaträtt alternativt något som kan liknas vid det amerikanska, och på Internet ofta använda, begreppet "fair use". Detta innebär att upphovsrättsskyddade bilder får användas, dock med förbehållen:

  • Bilden ska vara relevant för artikeln den illustrerar.
  • Man får inte återge hela verk i bild, endast "citera" dem. T.ex. får man återge en ruta ur en serie, men inte hela serien.
  • Upphovsmän och upphovsrättsuppgifter måste anges i anslutning till bilden.Upphovsrätts- eller copyrightinnehavaren måste alltid uppges.
Uppge alltid konstnären om denne är känd.
Mini sverige.gif

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande18 december 2005 kl. 13.11Miniatyrbild för versionen från den 18 december 2005 kl. 13.11276 × 338 (20 kbyte)Steamboat Willie (diskussion | bidrag)Ranma Saotome och P-chan ur "Ranma ½" av Rumiko Takhashi.
  • Du kan inte skriva över denna fil.