Användardiskussion:Hallonsoda

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Format

Du verkar mest göra små formatredigeringar, hittills. Saken är den att båda de ändringarna (kategorier först istället för sist, samt beskrivningar med "är") går emot Seriewikins gängse standard, hittills. Nu går det ju, rent funktionellt, bra var man än har kategorierna, men det är i så fall tusentals sidor du måste ändra på, så om det är något som verkligen stör dig är det nog bäst att ta upp det bland övriga användare, och om majoriteten håller med dig skulle man kunna konstruera en bot som flyttar kategorierna automatiskt. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 17 april 2013 kl. 11.12 (CEST)

Först och främst, Välkommen! Sen har Wakuran en poäng, standarden är att artikeln börjar med kategorier, artikelnamnet i fetstil (serietitlar inom ", tidningstitlar kursiva) och inget "är en" utan ett komma. // Sir-L (diskussion) 17 april 2013 kl. 11.32 (CEST)
Tack för upplysningen! :) /Hallonsoda (diskussion) 17 april 2013 kl. 11.36 (CEST)
Får välkomna också. Annars så, jag vet att det finns andra som tycker kategorierna borde vara längst ner, jag tror att det är standard på Wikipedia och rent funktionellt fungerar det vilket som, men det kändes mest som en stor mängd arbete. Vissa föredrar "är", också, jag ändrar det ibland, men egentligen är det en ganska oviktig detalj. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 17 april 2013 kl. 11.44 (CEST)
Tack för välkomnandet, Sir-L och Wakuran! Kan lika gärna säga på en gång att jag har tidigare varit aktiv på Wikipedia (likt E.G.), så jag föredrar kategorierna längst ner på sidan. F.ö. sa Lavallen på svenskspråkiga Wikipedia att kategorierna bör vara före stubmallen. /Hallonsoda (diskussion) 17 april 2013 kl. 17.11 (CEST)
Verkligen? Det tycker jag låter extra konstigt... Nåja... 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 17 april 2013 kl. 22.32 (CEST)