Användardiskussion:XIII

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Du finns! Välkommen till wikin! Behöver du hjälp, kontakta bara mig (David), Ola, Andreas eller Mikke, vi är redaktörer för wikin och kan svara på det mesta. --David Haglund 5 april 2006 kl.00.24 (CEST)

Svar på frågor

När jag ändå har dig på "tråden"... Är det några restriktioner på hur mycket man kan/får breda ut infon från serierna?

Inga fasta restriktioner, men man får hantera det med förnuft. Artiklarna kan vara ganska långa, men bör vara överskådliga. Börjar artikeln bli så lång att man måste scrolla ner flera sidor är det förmodligen dags att bryta ut ett delämne till en egen artikel. Eller bara rensa i den.

Om vi tar tex Asterix som exempel. Ser att varje album planeras ha en egen sida. Är det målet med alla serier, album, pocketar, fanzines, samlingar etc? etc?

Nej, knappast alla. Men "stora" serier som har kommit ut med en mängd kända album kan förtjäna det. Kan tänka mig att det funkar för serier som "Tintin", "Asterix", "Spirou", "Blueberry"... men knappast för alla 300+ nummer av Kalle Ankas Pocket.

Signering

Ursäkta att jag lägger mig i, men jag såg att du frågade. Om du skriver fyra tilde efter varandra (~), eller trycker på andra knappen från höger i verktygsfältet så läggs din signatur samt datum och tid till efter ditt inlägg. På så sätt blir det enklare att se i vilken ordning inläggen gjordes, särskilt när det är många som diskuterar. --David Haglund 6 april 2006 kl.23.25 (CEST)