Användare:bnw

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

OBS! Väldigt inaktiv nuförtiden. Formellt admin fortfarande antar jag, tills någon tar bort den rättigheten för mig.

Thomas Tholén, född 1976, bor i Alby i Stockholm. Intresserad av de flesta sorters serier. Mycket superhjältar, även om jag inte har så mycket tid nuförtiden att läsa dem... /-: Läste ett gäng webserier för några år sedan, och håller nu på att ta tag i det igen. Tänkte att jag skulle börja om från början med samtliga, vilket förstås tar ett tag. Ska ordna vettiga artiklar för alltihopa allteftersom jag kommer vidare. (Här är listan om någon är intresserad.)

Skriver och läser nederländska(/flamländska) hjälpligt om det skulle behövas.

Har dessutom ett lagom maniskt intresse av att stoppa in saker och ting i fina ordnade databaser med vidhängande communities. Följande är jag mer eller mindre involverad i:

  • Filmtipset http://www.filmtipset.se Ett fiffigt ställe som kan räkna ut vad du kommer tycka om filmer du inte sett, baserat på vad andra, som tycker lika som du om filmer ni båda sett, tyckte om filmerna du inte sett. Dessutom ett väldigt trevligt forum.
  • Boktipset http://www.boktipset.se Samma som filmtipset fast mycket yngre och mindre utvecklat.
  • Musicbrainz http://www.musicbrainz.org Ett försök att skapa en komplett databas över musik, främst inspelningar.
  • Boardgamegeek http://www.boardgamegeek.com En närapå komplett databas över bräd- och kortspel, med vidhängande community. Väldigt stor källa till kunskap för de intresserade.
  • Och nu förstås även Seriewikin.

Inte så mycket IMDB eller Wikipedia faktiskt. Har (än så länge ganska kort gågna) planer på att skapa en IMDB-liknande databas för musikaler tillsammans med min bror. Och något liknande för dataspel borde man väl kunna hitta eller bygga...

Personlig 2DO


Sidor som kommer behöva gås igenom när det nuvarande raderingskaoset blåst över

Senast kollad 091219 17:57


smsien