Användare:PAJA

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

PAJA, även känd som Per A.J. Andersson (åren 1980–2012 stavat som Per A J Andersson). Kallas privat mest Per (bland annat av släkt och många arbetskamrater). Diversearbetare från Göteborgstrakten. Ägnar en stor del av sin tid åt icke-anglosaxisk kultur (här finns exempel).

Har ett förflutet som diversesysslare inom Seriefrämjandet: i prisjuryer, styrelser, redaktioner och lokalföreningar. Såg en dag en reklamfilm för Spirited away och har sedan den dagen ett hjärta som klappar för anime. Ägnar sedan hösten 2004 lejonparten av sitt Göteborgs SeF-engagemang åt FrukostAnime.

Arbetade med tecknade serier för Nationalencyklopedin och är allt sedan dess en yrkesskadad encyklopedist (vilket prosan på den här sidan bär vissa spår av). Blev 2008 aktiv på svenska Wikipedia och är där känd som Paracel63. Titta en gång till på användarnamnet så ser ni när jag är född.

Hej så länge! :-)

Seriedatabas

Denna översiktsartikel är nu upplagd som artikel på svenskspråkiga Wikipedia. Välkommen dit för att titta, klicka, ändra eller lägga upp den som artikel också här på Seriewikin. :-)--PAJA 8 april 2012 kl. 23.00 (CEST)

Trött på robotfilter

Nu har jag definitivt tröttnat på att "klicka på katter". Så länge Seriewikin kör med robotfilter för inläggning av externa länkar/källhänvisningar, kommer jag att ägna minimalt med tid på Seriewikin. Tack för ordet.--PAJA (diskussion) 25 november 2012 kl. 18.52 (CET)