Diskussion:Hosabys Affär

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Vad gör den här i listan? De verkar endast sälja skinheads t-shirts? MikkeX 22 oktober 2006 kl.08.15 (CEST)

Eftersom ingen har reagerat på min kommentar, tar jag det en gång till, vad gör denna här? MikkeX 10 januari 2007 kl.19.39 (CET)
De *har* tydligen sålt något serierelaterat (T-shirtar från Semic) i alla fall. Men numera är seriesidorna borttagna, så jag tror att man utan problem kan ta bort denna artikel. Jag har ett svagt minne av att de haft en webbserie publicerad där, men det finns det inte heller några spår av längre. --Steamboat Willie 10 januari 2007 kl.19.43 (CET)


Angående artikeln borttagning: Nu kanske just den här artikeln inte var så viktig att bevara, men vissa artiklar om seriebutiker (t.ex. Metropolis och Seriehuset) kan väl vara intressanta att skriva om fastän de är nedlagda eller inte längre handlar med serier? OlaHe 11 januari 2007 kl.01.11 (CET)
Ifall butiken har haft historisk betydelse, finns det ju en poäng, men så verkar ju inte fallet ha varit här... 惑乱 分からん 11 januari 2007 kl.01.59 (CET)
Jodå, om det funnits någon som helst bevis på att butiken varit en serieaffär så skulle den givetvis varit kvar. Nu var det ju bara en butik med några styckn nazi-skin t-shirts. Och ingen verkar veta om det verkligen varit så... MikkeX 13 januari 2007 kl.22.56 (CET)
Jodå, de sålde faktiskt serier ett, det var jag som lade till den en gång i tiden. Om man säljer mycket varor på Tradera kan man välja att samla alla sina varor i en "butik" hos dem. När jag lade till dem sålde de serier och inte skinheadtröjor. Jag tycker inte att de är historiskt viktiga på något sätt, så jag håller med om att denna ska tas bort. --David Haglund 14 januari 2007 kl.14.25 (CET)