Diskussion:Karl-Alfred

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Min kunskap om kinesiska tecken är rätt dålig, men jag tror det kinesiska namnet översatt blir "Sjömannen Storstyrka" elle något liknande... =S 惑乱 分からん 8 december 2006 kl.12.28 (CET)

Enligt wikipedia är Karl Alfred public domain nu kanske värt att notera? Mark Singleton FD Raffe

Hej, Mark. Ja, men det är redan noterat i artikeln. Det står under rubriken "Serien". OlaHe 3 november 2009 kl. 18.08 (UTC)

Serietidningarna

Jag tycker serietidningarna ska få en egen artikel. Detta för att åtminstone den första serietidningen, Karl-Alfred (1946–1953), inte har mycket Karl-Alfred material. De andra har ju det men de får följa med på köpet, tycker jag. // Sir-L (diskussion) 12 november 2013 kl. 11.12 (CET)

Jag tycker det mest har att göra med hur mycket material det är som ska brytas ut. Stör någon del flödet i artikeln som helhet? 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 12 november 2013 kl. 17.36 (CET)
Det tycker jag inte är något man ska ta någon hänsyn till. Artikeln går att skriva om, dessutom bör väl en "sammanfattning" av de olika serietidningarna fortfarande ligga kvar i denna artikeln.
Eller, vänta, missförstod jag dig här kanske...
Det jag vänder mig emot är väl just att "artikeln" – eller snarare avsnittet – om "Serietidningen version 1: 1946–53" har väldigt litet att göra med seriefiguren/serien. Mer än att den delar namnet, och den innehöll 2(?) sidor av serien per nummer. Rent allmänt har jag liten förståelse varför man ska baka ihop serier/seriefigurer med serietidningar, annat än om tidningen enbart innehåller titelserien (och det under hela dess livslängd). Söker man just serietidningen underlättar det ju att hitta informationen om tidningen ligger i egen artikel och man inte behöver skrolla ner till just det avsnittet som innehåller info om tidningen. // Sir-L (diskussion) 12 november 2013 kl. 19.46 (CET)