Diskussion:Legion of Super-Heroes

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Sammanfogning

Jag sammanfogade Rymdens hjältar och Legion of Super-Heroes. Kanske artikeln passar bättre under orginalnamnet? Rymdens hjältar behöver då enbart behandla den svenska serietidningen. Nu var de båda artiklarna så korta att jag tyckte det var bättre med en artikel. Mason 3 januari 2006 kl.14.48 (CET)

För- och nackdelar

Jag delade dem i två för att både den svenska och den amerikanska tidningen skulle komma upp i kategorilistorna. Jag har gjort det med de flesta liknande fall. Men det är inget perfekt förfarande, särskilt som artiklarna är så korta som den här. Vi får försöka prata oss samman om något någorlunda konsekvent sätt, men behåll det som du har gjort tills vidare.

OlaHe 3 januari 2006 kl.15.59 (CET)

Jag tror det är möjligt att lägga in kategorier i redirect-artikeln för att få samma effekt. Mason 3 januari 2006 kl.16.03 (CET)
Nej det fungerade inte... men så fort det kommer lite mer text kan artiklarna delas upp igen. Mason 4 januari 2006 kl.09.54 (CET)

Bildtext

Jag har svårt att förstå hur man ska läsa bildtexten till rutan med persongalleriet. Känns inte som världens enklaste bild att kommentera med text... =S 惑乱 分からん 21 december 2006 kl.15.11 (CET)

När jag skrev listan på de medlemmar som finns i bilden, så lade jag huvudet lite på sned åt vänster och "läste" rad för rad. Fast jag medger att det inte känns helt optimalt. Jag skall försöka hitta på något bättre sätt att ordna det på. E.G. 5 januari 2007 kl.19.40 (CET)
Bra, det där blev en tydligare lösning. Väldigt mycket text, men det blir man nog tvungen att ha... 惑乱 分からん 5 januari 2007 kl.20.13 (CET)