Diskussion:Mangakai

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Blir lite fundersam på stycket om "Simons Mangakai". Det kanske är skämtsamt menat, men det kan även uppfattas som fördömmande. Vad tror ni andra? --David Haglund 19 februari 2006 kl.17.09 (CET)

Det är ju sant, så vad skulle man skriva annars? Nåja.. kanske skall tonas ner.. Inte för att Simons insats är av mindre betydelse än som antyds, för det är den verkligen inte, men det finns många fler medlemmar som gjort avgörande insatser också. --Steamboat Willie 19 februari 2006 kl.20.29 (CET)
Är det förresten OK med - vem det nu var - som skrev texten först att lägga upp den här? Det här är ju inte bara rena fakta utan nästan en hel artikel? --Steamboat Willie 19 februari 2006 kl.20.29 (CET)

Det var tydligen Antila som skrev lejonparten av texten, men den känns möjligen litet väl oencyklopedisk, bitvis närmast kåserisk, för att platsa i ett uppslagsverk. 惑乱 分からん 26 november 2006 kl.08.08 (CET)


Steamboat, varför tar du bort uppgiften att du var föreningens första ordförande? Eftersom du inte lämnar någon förklaring, verkar det bara som ett smygförsök att dölja någonting~... 惑乱 分からん 26 november 2006 kl.11.02 (CET)


Varför togs de här uppgifterna bort, stämmer inte uppgifterna eller var det någon annan anledning?:

Bror Hellman valdes till första ordförande i Mangakai. Simon kandiderade dock till  
ordförandeposten vid nästa årsmöte, och har varit ordförande i föreningen ända sedan dess 
med korta uppehåll.

惑乱 分からん 27 november 2006 kl.11.27 (CET)