Diskussion:Roberto Rastapopoulos

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Kollade in festscenen i båda verisonerna av Tintin i Amerika som jag har, men det går inte att avgöra bara utifrån albumen om det är Rastapopoulos som sitter där. Hur vet man att det är han? Har Hergé sagt det eller något? --Steamboat Willie 25 februari 2006 kl.22.36 (CET)
För övrigt anser jag att kategorin Erotiska serier skall raderas

Har letat runt i ämnet lite på nätet, och det tycks främst vara spekulationer. Mildrade därför formuleringarna i artikeln något. OlaHe 26 februari 2006 kl.12.43 (CET)
Jag har letat i mina seriealbum. Det är en välklädd man med stor näsa och mustasch. Den liknar faktiskt mer den *senare* Rastapopoulos än den tidige. Jag tror inte på den kopplingen nu. Utseendet är faktiskt inte särskilt likt. Jag har missat den kopplingen varje gång jag läst de olika versionerna av "Tintin i Amerika". Så har inte Hergé själv sagt det så är det väldigt svagt! --Steamboat Willie 26 februari 2006 kl.12.54 (CET)
För övrigt anser jag att kategorin Erotiska serier skall raderas
Dock en bland fans mycket utbredd spekulation -- t.o.m. självaste Benoit Peeters har framfört den. Så det bör åtminstone nämnas i egenskap av teori. OlaHe 26 februari 2006 kl.13.06 (CET)
Självklart! Men jag tycker vi bör trycka på att det är en teori. --Steamboat Willie 26 februari 2006 kl.13.23 (CET)
För övrigt anser jag att kategorin Erotiska serier skall raderas