Diskussion:The Legend of Zelda

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Mer om Nintendo-Magasinet

Det har tagit mig en hel dags arbete av och till att författa och göra research för den här förbaskade artikeln. När jag kommer hem i nästa vecka kan jag kolla upp hur och när A Link to the Past-serien gick i Nintendo-Magasinet och föra in det här, om ingen annan hunnit före, vill säga. :) --Withaknife 16 april 2006 kl.21.57 (CEST)

Två frågor:
Gick inte de amerikanska serierna översatta i Nintendo-Magasinet under tidigt 90-tal innan mangan publicerades?
Heter manga-tecknaren verkligen "Cagiva"? Namnet ser väldigt ojapanskt ut?
惑乱 分からん 17 april 2006 kl.00.34 (CEST)
Godmorgon. :)
De helamerikanska serierna ("The Legend of Zelda") gick i N-M också, tillsammans med Kid Icarus, Captain N och Punch-Out!! (tror jag). Tänkte dubbelkolla när/var/hur i min tidningssamling hemma och skriva in det sen, när jag har lite mera kött på benen. Därför lade jag inte in något än.
Mangakan verkar onekligen heta "Cagiva". Reagerade själv på precis samma sak, men jag har Googlat runt och hittat många sidor som hänvisar till denna o-japanske kuf. Så det verkar stämma.
--Withaknife 17 april 2006 kl.07.56 (CEST)
Javisstja, det gjordes ju några Punch Out-serier också, (som var rätt dåliga, vad jag minns), men framförallt var det Mario- och Zelda-serier. Mario-serierna var mest crazy-humor, och Zelda äventyr. Kid Icarus var en bifigur i Captain N.-serierna... Hmmmmm, Cagiva? Hontou ni hen na namae da you... @_@ 惑乱 分からん 17 april 2006 kl.12.36 (CEST)