Diskussion:Vigilante

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Förstår inte anledningen till flytten av "Vigilante i andra medier", det är ju specifikt den första Vigilante som har filmatiserats. // Sir-L 21 juli 2009 kl. 22.54 (UTC)

För att köra samma standard på strukturen som andra artiklar, där "xxx i andra medier" alltid är en rubrik på nivå 1, inte underordnad. Men man kan ju lägga till att det rör sig om Vigilante nr 1 för att göra det tydligare, det håller jag med om. --David Haglund 23 juli 2009 kl. 09.50 (UTC)
Ok. Jag hade för mig att standarden, i de fallen där det var flera med samma namn, var att det låg under respektive "person". Vilket jag för övrigt tycker är mest logiskt. // Sir-L 23 juli 2009 kl. 19.57 (UTC)
Nu är det ju ganska sällan det inträffar i så fall. Då blir det i min mening än mer förvirrande om detta fåtal sidor avviker genom att det ligger under resp. person. Jag tycker att det blir mer överskådligt så här, särskilt om man är van vid att vissa rubriker ingår som standard och oftast kommer i en viss ordning. Vi får väl se om det dyker upp igen. --David Haglund 23 juli 2009 kl. 23.13 (UTC)
Vi har ju en typmall för just strukturen av en sida... Mall:Skeleton och vi kan ju ändra den om vi hittar en bättre struktur. Den har ju dock inte anpassats för "Flera uppslagsord på samma sida" som det ju är frågan om här... --= Steamboat Willie / 蒸気船 ウィリー =- 24 juli 2009 kl. 04.16 (UTC)