Malldiskussion:Gaffelsida

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Vi bör bestämma oss för om det här ska kallas för Gaffelsida eller Förgreningssida i Seriewikin. Om vi ska fortsätta med begreppet Gaffelsida bör det även stå så i mallen. (Annars mycket bra design på mallen.) OlaHe 11 juli 2007 kl.12.47 (CEST)

Förgreningssida tycker jag låter bättre och talar bättre om vad det är frågan om. Vi behöver dock inte (enligt min mening) inte ändra mallnamnet.--Steamboat Willie 11 juli 2007 kl.14.06 (CEST)
För att det ska bli lätt och logiskt och hantera tycker jag att man i så fall bör ändra mallnamnet och kategorinamnet också.
Själv föredrar jag gaffelsida eftersom det ligger bättre i munnen. Men det är inte lika viktigt. Huvudsaken är att det blir konsekvent. OlaHe 11 juli 2007 kl.15.12 (CEST)
Inga fler kommentarer? Nu ändrar jag texten till gaffelsida för att göra det konsekvent – det kan inte stå förgreningssida om kategorin heter något annat. Men om majoriteten vill byta namn helt och hållet så är det inte alltför arbetsamt. OlaHe 15 juli 2007 kl.23.09 (CEST)