The Bare Pit

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

"The Bare Pit" – tidigare "Loxie & Zoot" – är en webbserie från Australien av signaturen "Noodtoonist", eller Stephen Crowley, som han egentligen heter. Serien utspelas på ett nudistläger (!) utanför den lilla staden Koala Bay och huvudpersonerna är det unga paret Loxie och Zoot, som driver nudistlägret, nudistklubben "The Koala Bares"' övriga medlemmar – och så Tex Tyler, stadens borgmästare, som avskyr nudister och gör allt han kan för att sätta käppar i hjulet för "The Koala Bares" verksamhet.

Det hittills senaste avsnittet av "The Bare Pit" publicerades i april 2011. Stephen Crowley tog därefter en paus från serien - och det är fortfarande oklart om han kommer att återuppta tecknandet av den.

Kuriosa

Namnet "Tex Tyler" på seriens skurk är en vits; nudister brukar kalla icke-nudister för "textiles", på svenska "textilare". Även namnet "The Koala Bares" är förstås en vits; en lek med orden "koala bear" = "koalabjörn" och "bare" = "bar, naken".

Ej på svenska

"The Bare Pit" har ännu inte översatts till svenska.

Externa länkar

De äldre avsnitten av serien återfinns på följande webbplats:

Sidan med de nyare avsnitten i original har tagits bort - men de nyare avsnitten i fransk översättning finns på följande webbplats :