Skillnad mellan versioner av "Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
 
 
Rad 3: Rad 3:
 
[[Kategori:Seriefigurer]]
 
[[Kategori:Seriefigurer]]
 
[[Kategori:Belgiska seriefigurer]]
 
[[Kategori:Belgiska seriefigurer]]
 +
[[Bild:Flup .png|thumb|right|Från '''"Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet"''' av [[Hergé]] och [[Desmedt]]. © Hergé/Desmedt.]]
  
[[Bild:Flup .png|thumb|right|Från '''Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet''' av [[Hergé]] och [[Desmedt]]. © Hergé/Desmedt.]]
+
'''"Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet"''' var en tidig serie av Hergé, och den första som han tecknade i ''[[Le Petit Vingtième]]''. Manuset skrevs av [[Desmedt]], en av medarbetarna på sportredaktionen på ''Le XXe Siècle''. Serien lades ned efter några nummer av tidningen.
 
 
'''Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet''' var en tidig serie av Hergé, och den första som han tecknade i ''[[Le Petit Vingtième]]''. Manuset skrevs av [[Desmedt]], en av medarbetarna på sportredaktionen på ''Le XXe Siècle''. Serien lades ned efter några nummer av tidningen.
 
  
  

Nuvarande version från 20 maj 2007 kl. 11.37

Från "Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet" av Hergé och Desmedt. © Hergé/Desmedt.

"Flup, Nénesse, Poussette et Cochonnet" var en tidig serie av Hergé, och den första som han tecknade i Le Petit Vingtième. Manuset skrevs av Desmedt, en av medarbetarna på sportredaktionen på Le XXe Siècle. Serien lades ned efter några nummer av tidningen.


Externa länkar

Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!