Användardiskussion:Schaeder

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Välkommen

Hej. Kul att du vill bidra till Seriewikin. Är det du som är Roger Schaeder, som du har skrivit om på din användarsida? -- E.G. den 1 maj 2019 kl. 16.01 (CEST)

Ja, jag är Roger Schaeder, och jag har en egen sajt (https://rogersmagasin.com/) där jag skriver om serier, serieskapare och serierelaterade ämnen. Och jag ser gärna att fler forum får ta del av den ”forskning” jag gör i dessa ämnen. -- Schaeder den 1 maj 2019 kl. 16.07 (CEST)
Det man skriver på Seriewikin släpper man ju som GDFL/ fritt material, som övriga användare får ändra på och kopiera in till andra ställen på Internet, till skillnad från din egen sajt där du har större rättigheter till det du skriver. Men du kan ju vara okej med den biten. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 23 maj 2019 kl. 11.57 (CEST)

Peggy Lätt/Lett

Hallå. Såg du hade ändrat stavningen till Peggy Lett i artikeln om Peggy Lätt. Det blir nu missvisande eftersom artikeln fortfarande heter Peggy Lätt. Vid sådana fall får man flytta artikeln till rätt namn. Men nu är det dessutom så att det pågår en diskussion om just namn och vilken serie det rör sig om på dess diskussionsida. Där får du gärna skriva dina åsikter i frågan. Jag ändrar tillbaka namnet i artikeln så länge. (Angående stavningen Lätt så var det det namnet serien hade i Expressen.)// Sir-L (diskussion) 28 april 2020 kl. 19.04 (CEST)

Bra att du redde upp i Peggy-träsket. Skulle du kunna flytta all din information om Peggy Lett till Peggy Lett, så har vi kvar "Peggy Lätt" som "Love Bird's", åtminsone tills vi vet vilken serie som publicerades i Expressen. // Sir-L (diskussion) 1 maj 2020 kl. 14.37 (CEST)

Min text i Peggy Lätt är nu flyttad till Peggy Lett. // Roger

Jeff Hawke

https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Jeff_Hawke På sidan om Jeff Hawke står det i tabellen att Sydney Jordan skrev manus och Alex Raymond tecknade, vilket i båda fallen är fel. Willie Petterson skrev manus och Sydney Jordan tecknade episoderna 27-52, och därefter skrev Sydney Jordan även manus, och tecknade tillsammans med Nick Faure episoderna 53-60, som finns i tabellen.

Jag tror den som lade till den kopierade tabellen från tex Agent X9 och missade att radera Raymond. Du får gärna rätta tabellen. Och om du har bra källmaterial som inte ligger i artikeln redan får du gärna hänvisa till dessa. // Sir-L (diskussion) 14 oktober 2020 kl. 11.25 (CEST)