Användare:Quoting mungo

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

quoting_mungo rör sig på nätet främst i furrykretsar, och använder där främst sitt användarnamn eller pseudonymen "Alexandra Herakai" för att identifiera sig. I hemmet rör hon sig just inte mycket alls om det inte är DDR på gång.

Snabbfakta

Lurvisfakta

Försöker årligen närvara på MFF i en förort till Chicago, där hon säljer reproduktioner och originalteckningar (vilket dock aldrig är tillräckligt för att täcka reskostnaderna), det har hittils blivit tre resor. Är även aktiv i en furrywiki och diverse bloggcommunities. Funderar på att starta lurvisförening för att ha en ursäkt att gå ut och fika och se ut som en idiot någon gång i månaden.

Representerar sig själv i teckningar som en lila fjällräv, ofta iklädd en ceriserosa tröja med texten "DIE!" (inspirerad av webserien College Roomies From Hell) och stora militärbyxor. För fluffiga saker får jorden att gå runt.

Inspirationskällor

Är teckningsmässigt influerad av Tracy Butler, Wendy Pini, Lena Furberg, diverse manga och manhwa, med mera. Tecknar inte enbart furries, men föredrar för det mesta det över människor. Arbetar framför allt med tuschade blyertsteckningar som färgläggs för hand med Copic Sketch-pennor eller scannas och färgläggs i datorn med ett generöst mått Photoshop.

Historiemässigt mycket influerad av diverse mytologi, religion och fantasyepos, bland andra Mercedes Lackeys Valdemar-romaner. Tror dock starkt på att låta karaktärerna driva historierna än tvärtom, vilket gör att intresset för psykologi och diverse störningar får visst spelrum.

Länkar

Länkarna har för enkelhetens skull delats in i gallerier och övriga. I korthet kan det väl sägas att gallerierna visar upp bilder eller noveller samlat i ett ganska neutralt index, medan de övriga länkarna i högre grad har ett sammanhang.

Nätgallerier

Övriga länkar