Diskussion:Agent Marc Saunders

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Nedläggning

Jag tror serietidningen är på väg att läggas ned nu. Jag vill inte gå djupare in på orsakerna här, men av personliga orsaker verkar Olof Gustafssons diverse företag vara i dalande nu.. 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * 16 augusti 2011 kl. 21.17 (UTC)

FAST Mike Berg / Mikael Bergkvist har ju en tvåa färdigtecknad. Han påstår att han har en annan förläggare på gång... Sedan kan man ju fundera över vad Bergkvist ska göra i Svenska Superserier samt i Dreamtime Comics, om det blir småsnuttar av AMS2, eller helt nya saker... Men även om tidningen AMS är lagd verkar det ändå som om figuren AMS kommer att leva vidare...Hoff 17 augusti 2011 kl. 09.39 (UTC)
Så, du menar att artikeln handlar om serien snarare än om tidningen? Isåfall kanske License to Kill borde omdirigeras hit? 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * 17 augusti 2011 kl. 10.24 (UTC)
Klassiskt fall av artikel för serie och tidning med samma namn, där de med tiden kan bli aktuellt att splitta de två om artikeln blir för stor (jmfr. 91:an)? Om Licence to Kill bör redirectas hit vet jag inte (inte läst), men det beror väl hur pass stor skillnad det är mellan de två inkarnationerna... I vilket fall tycker jag infon om en eventuell nedläggning hör hit, samt en beskrivning av serien (huvudpersoner, handling, osv). //[bnw] 17 augusti 2011 kl. 10.37 (UTC)
Licence to kill tror jag inte är något problem. Dels finns det ju ingen wikisida för den serien, dels tror jag inte att det finns någon möjlighet att läsa den som webserie längre. Man kan nog säga att LTK har blivit AMS.Hoff 17 augusti 2011 kl. 11.25 (UTC)
Jag ser det som att artikeln handlar om både serien och tidningen (och figuren). Och jag är av den sorten som tycker att vi inte ska dela upp det förrän det blir väldigt långa artiklar (typ Knasen, Blondie, Fantomen, Agent X9, Bamse). Men jag vet att andra här är av annan åsikt och vi har väl aldrig nått riktig konsensus i den frågan. OlaHe 17 augusti 2011 kl. 11.26 (UTC)
Det där med delning av uppslagsordet blir väl mer aktuellt när tidningen levt några år och ett försvarligt antal nummer har utkommit? Hur ser det ut för Kpt Stofil förresten?Hoff 17 augusti 2011 kl. 11.33 (UTC)
Kan nog bli aktuellt med delning, men den artikeln behöver en uppryckning öht. OlaHe 17 augusti 2011 kl. 13.41 (UTC)