Diskussion:Berserk

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Det förvånar mig att denna populära manga inte är mer än en stubbe, ska göra mitt bästa för att får ordning på det! --Handsome devil 9 december 2009 kl. 16.32 (UTC)

Det har rått en viss brist på mangaintresserade/-kunniga här tidigare, så vi välkomnar med extra värme alla som vill bidra med det. OlaHe 9 december 2009 kl. 19.57 (UTC)

Jag sitter och filar på ett utkast till handling och karaktärsbeskrivningar, men jag funderar på hur mycket man ska ta med när det gäller handlingen? Den har ju hållit på ett tag och handlingen har ju utvecklats en hel del sen del startade. Många "twists & turns" så att säga, nån annan som läst serien som har en åsikt? Tanken var från början att ta med handlingen fram tills "Golden arcs" slut ungefär. Man vill ju i huvudsak skriva för de som inte har läst serien ännu. --Handsome devil 17 januari 2010 kl. 16.11 (UTC)

Det brukar räcka med själva grundpremissen, och kanske någon av de viktigaste "twists and turns". Det finns ingen anledning att göra hela handlingskapitlet till en spoiler. Däremot kan man använda spoilermallen för korta stycken. OlaHe 17 januari 2010 kl. 16.38 (UTC)