Diskussion:Pulserande Metal

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

(Så, kopierar in hela diskussionen från "Diskussion:Pulserande metall")


Denna tidning hette väl egentligen "Pulserande Metal"... Dvs med bara ett "l". Såg att det fanns länkar korsvis mellan Pulserande Metal och Pulserande Metall Dvs samma sak fast med stort M. Denna, som är den enda som innehåller några, om än få fakta får inte vara med. Zelena 9 maj 2006 kl.13.56 (CEST)

Va? För övrigt, vilken skillnad är det mellan "Pulserande ..." och "Tung Metall"? Tung Metall var Epix tidning som överlevde många år, eller? Hurdan är den exakta kopplingen? 惑乱 分からん 9 maj 2006 kl.15.14 (CEST)
Tidningen hette "Pulserande Metal", jag har nr. 1 här på skrivbordet. Pulserande Metal gick under ganska fort på grund av strul med tryckningen, om jag inte missminner mig (Jönsson hade någon form av delägaravtal på tidningen med ägaren av tryckpressen eller något sådant), och Epix startade senare Tung Metall som också innehöll material från METAL HURLANT. --quoting_mungo 9 maj 2006 kl.17.01 (CEST)
Svenska Wikipedias artikel är rätt märklig, f.ö. Förbjöds i hela Europa? Visserligen kändes det som det var en hel del skräp i den tidningen, som inte håller särskilt bra längre, men jag förstår inte helt varför det skulle stämma, eller ens om det är sant. Jag har ett par danska nummer av "Total Metal", som jag antar är i ungefär samma stuk. Och hela Europa, för en svensk tidning? Riktigt märkligt...惑乱 分からん 9 maj 2006 kl.17.05 (CEST)
Uhmmm, så någonting var det... Man kanske ska kopiera diskusen och artikelinformationen dit och göra om det här till en redirect. 惑乱 分からん 9 maj 2006 kl.17.05 (CEST)
Den där wikipedia artikeln var verkligen smörja... MikkeX9 maj 2006 kl.17.48 (CEST)
Uhmmm, vetefan om den var seriöst menad, eller om det bara var ett löjligt skämt. Vet inte i vilket fall författaren är mest idiotisk. @[email protected] Nu har någon skrivit om den, iallafall. 惑乱 分からん 9 maj 2006 kl.19.25 (CEST)
Hmmm, enligt svenska Wikipedia skulle ägaren av tryckpressen och halva tidningsbolaget ha avlidit, varpå tidningen var tvungen att lägga ned. Stämmer det? 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * D 18 januari 2008 kl.19.48 (CET)
Iofs, det står på Karl G. Jönsson-artikeln också, men det verkar vara från samma anonyma källa. Är det 100% att det stämmer? 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * D 18 januari 2008 kl.19.51 (CET)