Skillnad mellan versioner av "Serier berättar"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
(Format, Owiki)
 
(En mellanliggande version av en annan användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
[[Kategori:Institutioner och arrangemang]]
[[Kategori:Institutioner och arrangemang]]
[[Kategori:Svenska institutioner och arrangemang]]
'''Serier berättar''' var en del av Berättarfestivalen i Skellefteå 2013. Under denna rubrik anordnades tre programpunkter runt ämnet serier.  
Seminarier runt ämnet, serier och dess berättande, serier och det norrländska på Berättarfestivalen i Skellefteå 2013. Först ett panelsamtal med [[Sara Granér]], [[Sara Hansson]] och [[Robert Nyberg]] om "serien som samhällsbyggare". Sen [[Anneli Furmark]] och [[Lars Andersson]] om "finns det något norrländskt berättande", med utgångspunkt i deras egen produktion.


Del av projektet inför kulturhuvudstadsåret i Umeå 2014 [[Serieantologi 2014]].
27/4 2013:
{{Owiki}}
*"Serier som politiskt verktyg", panelsamtal med [[Sara Granér]], [[Sara Hansson]] och [[Robert Nyberg]]. Moderator [[Jonas Lidström]].
*"Serier som inspiration", filmskaparen Ted Kjellsson i samtal med Per Strömbro.
 
28/4 2013:
*"Det norrländska berättandet, finns det?", panelsamtal med [[Anneli Furmark]] och [[Lars Andersson]], med utgångspunkt i deras egen produktion. Moderator Jonas Lidström.
 
Arrangemanget var startskottet för projektet [[Serier från norr]] inför kulturhuvudstadsåret i Umeå 2014, ett projekt som även utmynnade i [[Serieantologi 2014]].

Nuvarande version från 5 november 2014 kl. 23.11

Serier berättar var en del av Berättarfestivalen i Skellefteå 2013. Under denna rubrik anordnades tre programpunkter runt ämnet serier.

27/4 2013:

28/4 2013:

  • "Det norrländska berättandet, finns det?", panelsamtal med Anneli Furmark och Lars Andersson, med utgångspunkt i deras egen produktion. Moderator Jonas Lidström.

Arrangemanget var startskottet för projektet Serier från norr inför kulturhuvudstadsåret i Umeå 2014, ett projekt som även utmynnade i Serieantologi 2014.