Skillnad mellan versioner av "Catarina Batista"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
m (Kastade om ordningen. Det serierelaterade måste vara mer relevant.)
m
Rad 2: Rad 2:
 
[[Kategori:Svenska serieskapare|Batista, Catarina]]
 
[[Kategori:Svenska serieskapare|Batista, Catarina]]
 
[[Bild:Catarina_Batista-bio.png|frame|Självbiografisk serie av [[Catarina Batista]], ur ''[[Nosebleed Studio]]'' nr 1. © Catarina Batista]]
 
[[Bild:Catarina_Batista-bio.png|frame|Självbiografisk serie av [[Catarina Batista]], ur ''[[Nosebleed Studio]]'' nr 1. © Catarina Batista]]
'''Catarina Batista''', manga-inspirerad serieskapare och cosplayare. Medlem i serietecknarstudion [[Nosebleed Studio]]. Syster till [[Natalia Batista]] som hon ofta samarbetar med.
+
'''Catarina Batista''', manga-inspirerad serieskapare och cosplayare. Utbildad på [[Serieskolan i Malmö]]. Medlem i serietecknarstudion [[Nosebleed Studio]]. Aktiv i styrelsen för [[Mangakai]] Lund sedan 2005. En av huvudarrangörerna för [[Kodachikon]]. Jobbar även som teckningslärare och har lett Sommarkursen på Serieskolan i Malmö.
 +
 
 +
Hennes serier och illustrationer har publicerats i bl.a. ''[[Sydsvenskan]]'', ''[[Manga Mania]]'', ''[[Shojo Starr]]'', ''[[Tivoli med vänner]]'', "[[Mangatalangen]]", "[[Swedish Comic Sin]]" och "[[Kvarnby Serier]].
 +
 
 +
 
 +
 
 +
==Kuriosa==
 +
Syster till [[Natalia Batista]] som hon ofta samarbetar med.
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen från 9 oktober 2011 kl. 09.43

Självbiografisk serie av Catarina Batista, ur Nosebleed Studio nr 1. © Catarina Batista

Catarina Batista, manga-inspirerad serieskapare och cosplayare. Utbildad på Serieskolan i Malmö. Medlem i serietecknarstudion Nosebleed Studio. Aktiv i styrelsen för Mangakai Lund sedan 2005. En av huvudarrangörerna för Kodachikon. Jobbar även som teckningslärare och har lett Sommarkursen på Serieskolan i Malmö.

Hennes serier och illustrationer har publicerats i bl.a. Sydsvenskan, Manga Mania, Shojo Starr, Tivoli med vänner, "Mangatalangen", "Swedish Comic Sin" och "Kvarnby Serier.


Kuriosa

Syster till Natalia Batista som hon ofta samarbetar med.


Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!