Diskussion:Resan till Lilliputt (tror de!)

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Liberintroduktor-vätska

Hmm, mycket redigeringsbråk om den där liberintroduktor-vätskan. Kan tycka att den är för smal för att förtjäna en egen artikel, men att man skulle kunna ha en längre artikel om olika föremål i Bamsevärlden. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 6 oktober 2020 kl. 14.50 (CEST)

Om man tycker att just den saken är för smal, kan man omdirigera den till en lista över Skalmans uppfinningar. Saken behöver dock en förklaring och eftersom den tydligen förekommer i flera äventyr, behöver den beskrivas någon annanstans än på just den här sidan. E.G. den 7 oktober 2020 kl. 01.38 (CEST)
Lista över Skalmans uppfinningar tycker jag låter som en bra idé. Vi har ju flera listor som innehåller små artiklar. // Sir-L (diskussion) 7 oktober 2020 kl. 08.27 (CEST)
Jo, det är ett bättre förslag. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 7 oktober 2020 kl. 12.36 (CEST)
God idé! Mat- och sovklockan är redan redirectad till Skalman, och samma sak bör ju av ovan nämna skäl även gälla för liberintroduktor-vätska. Därefter ett avsnitt ”Skalmans uppfinningar” i Skalman-artikeln. —Keffy (diskussion) 9 oktober 2020 kl. 13.00 (CEST)