Skillnad mellan versioner av "Livet hemmavid"

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök
m
 
Rad 5: Rad 5:
 
----
 
----
 
[[Bild:Livet_hemmavid.png|frame|"'''Livet hemmavid'''" av [[Tobias Sjölund]] © Tobias Sjölund]]
 
[[Bild:Livet_hemmavid.png|frame|"'''Livet hemmavid'''" av [[Tobias Sjölund]] © Tobias Sjölund]]
'''"Livet hemmavid"''' är en svensk humorserie av [[Tobias Sjölund]] som publiceras i tidningen ''[[91:an (serietidning)|91:an]]'' sedan 2002.
+
'''"Livet hemmavid"''' är en svensk humorserie av [[Tobias Sjölund]] som publiceras i tidningen ''[[91:an (serietidning)|91:an]]'' sedan 2002. Serien har också givits ut som julalbum 2009 (med 2010 på omslaget).
 +
 
 +
==Historik==
 +
Serien tillkom 2002 för att fylla tomrummet i ''91:an'' efter [[Krister Petersson]]s "[[Uti vår hage]]", som fick en egen tidning samma år.
 +
 
 +
==Handling==
 +
Serien kretsar kring den omogne och late familjefadern Allan, som är i den begynnande medelåldern. Andra figurer som förekommer är hustrun Monika, sonen Pelle och farfar.
 +
 
 
{{stub}}
 
{{stub}}
 
{{91antidning}}
 
{{91antidning}}

Nuvarande version från 20 december 2010 kl. 00.43

Ej att förväxla med skämtteckningen "Hemmavid" av John McPherson.


"Livet hemmavid" av Tobias Sjölund © Tobias Sjölund

"Livet hemmavid" är en svensk humorserie av Tobias Sjölund som publiceras i tidningen 91:an sedan 2002. Serien har också givits ut som julalbum 2009 (med 2010 på omslaget).

Historik

Serien tillkom 2002 för att fylla tomrummet i 91:an efter Krister Peterssons "Uti vår hage", som fick en egen tidning samma år.

Handling

Serien kretsar kring den omogne och late familjefadern Allan, som är i den begynnande medelåldern. Andra figurer som förekommer är hustrun Monika, sonen Pelle och farfar.Stub.png Den här artikeln är bara påbörjad, en så kallad stubbe. Hjälp Seriewikin växa genom att fylla i mer!