Diskussion:Ett extraordinärt äventyr med Linda och Valentin

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Onödig sida?

Är denna sida verkligen nödvändig? Räcker det inte med tabellen under rubriken "Andra album och publikationer" på sidan Linda och Valentin? En variant är att dela upp tabellen i två: en om upphovsmännens sidoutgivning och en om andra serieskapares fria tolkningar. -- MGHG (diskussion) 13 november 2017 kl. 20.34 (CET)

Onödig? Tja.. det kan en ju tycka kanske... men det är en faktisk serie, med specifika premisser. Vilka serier menar du är nödvändiga och vilka är är onödiga? Vilka andra avläggare tänker du är onödiga? —Keffy (diskussion) 13 november 2017 kl. 22.13 (CET)
Det är konsekvent jämfört med hur vi gjort för andra seriers "extraordinära" äventyr och enligt mig väldigt praktiskt att kunna länka direkt till dessa via "Se även"-rubriken. Andreas (diskussion) 13 november 2017 kl. 22.21 (CET)
Jag tycker att det finns anledning att ha en egen artikel, för att beskriva den speciella karaktären av de här serierna och hur de skiljer sig från den egentliga serien. E.G. den 14 november 2017 kl. 08.20 (CET)
Jag menade inte att albumen i sig inte är värda egna artiklar, det är jag som har skapat sidorna för "L'Armure du Jakolass" och "Shingouzlouz Inc.". Det jag menade var att det kanske var onödigt att skapa en särskild sida med innehåll som i huvudsak redan finns under rubriken "Andra album och publikationer" på sidan Linda och Valentin. Men jag blev övertygad av argumentet om att vara konsekvent jämfört med andra seriers "extraordinära" äventyr. --MGHG (diskussion) 14 november 2017 kl. 09.03 (CET)
Att det bara är dubblettinformation? Nu kan man väl iofs tänka sig att man kan skriva eget innehåll om specialutgivningen separat, så jag är nog fortfarande för att behålla den här sidan. 惑乱 * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * Wakuran (diskussion) 14 november 2017 kl. 11.37 (CET)