Seriewikin:Månadens samarbete

Från Seriewikin
Hoppa till: navigering, sök

Månadens samarbete är ett kontinuerligt projekt på Seriewikin, som går ut på att utveckla och utöka omfånget och informationen inom utvalda artiklar. Här samarbetar alla användare som vill för att lyfta upp ett ämne som vi tycker förtjänar fokus. Målet är att skapa en utvecklad och i stort sett komplett artikel om just detta ämne före månadens slut.

Seriefrämjandets logotype

Administration

Ansvarig för Månadens samarbete är för närvarande David Haglund.

Artikeln för Månadens samarbete byts ut den första i varje månad från och med 1 april 2007.

Förslag på ämnen/artiklar till Månadens samarbete framförs på Diskussionssidan för Månadens samarbete. Den ansvarige för Månadens samarbete ska väga in andra användares önskemål och åsikter.

Denna månads samarbete

Denna månads samarbete är Paul Ryan.

Tidigare samarbeten


Aktuellt samarbete

Paul Ryan, amerikansk serietecknare född 1949, död 6 mars 2016. Arbetade under många år för Marvel Comics och DC Comics, och tecknade bl.a. "Superman", "Batman", "Flash", "Fantastic Four", "Avengers", "Iron Man", "Quasar", "Squadron Supreme" och "Spider-Man". Från 2001 var han en del av Team Fantomen. Ryan blev genast en stor läsarfavorit, och 2005 erbjöds han att ta över som tecknare på dagsstrippversionen av "Fantomen". 2007 tog han även över söndagsversionen av serien.Vad vill du se som Månadens samarbete framöver? Var med och påverka! Lämna förslag och rösta varje månad på diskussionssidan.