Diskussion:Amalgam Comics

Från Seriewikin
Hoppa till navigeringHoppa till sök

Fallen med amalgamerade grupper, består de av enskilda av två karaktärer ihopsmälta figerer? //[bnw] 13 augusti 2011 kl. 18.36 (UTC)

Oftast, ja. I enstaka fall kan de bestå av fler än två (Speed Demon var t.ex. ett amalgam av Etrigan, Ghost Rider och Blixten. Vissa karaktärer har lånat drag till fler än en Amalgam-figur (Batman bidrog både till "Dark Claw" och "Bruce Wayne, Agent of S.H.I.E.L.D.). I ytterligare andra fall (flera bifigurer) råder viss osäkerhet kring vilka karaktärer som är "originaldelarna". OlaHe 13 augusti 2011 kl. 19.51 (UTC)
Oj, nu insåg jag att du kanske menade enbart de som var medlemmar av superhjältegrupper? Men samma sak gäller där. OlaHe 13 augusti 2011 kl. 19.52 (UTC)
Jag tänkte i grupperna. Hade JLX medlemmar som var sammansmältningar av (till exempel) Superman och Cyclops, Aquaman och Beast, Wonder Woman och Angel, etc.? Skulle inte skada att ha infom om e enskilda medlemmarna, om nån har infon och orken. //[bnw] 13 augusti 2011 kl. 20.13 (UTC)
Jag vet inte om jag har förstått din fråga, men det verkar så: [1]. (Dvs. amalgamiseringen är inte gjord exakt genom de vanligaste medlemmarna i grupperna, och JLX har t.ex. flera medlemmar som inte är baserade på egentliga Justice League-medlemmar.) 惑乱 分からん * \)/ (\ (< \) (2 /) /)/ * 13 augusti 2011 kl. 20.49 (UTC)
Exempel på medlemmar var bl.a. Mariner (Aquaman+Namor), Nightcreeper (Nightcrawler+Creeper), Apollo (Cyclops+The Ray), Iceberg (Iceman+Ice), Angelhawk (Hawkman/Archangel) o.s.v. OlaHe 13 augusti 2011 kl. 22.02 (UTC)