Seriewikin:Månadens samarbete

Från Seriewikin
Hoppa till: navigering, sök

Månadens samarbete är ett kontinuerligt projekt på Seriewikin, som går ut på att utveckla och utöka omfånget och informationen inom utvalda artiklar. Här samarbetar alla användare som vill för att lyfta upp ett ämne som vi tycker förtjänar fokus. Målet är att skapa en utvecklad och i stort sett komplett artikel om just detta ämne före månadens slut.

Seriefrämjandets logotype

Administration

Ansvarig för Månadens samarbete är för närvarande David Haglund.

Artikeln för Månadens samarbete byts ut den första i varje månad från och med 1 april 2007.

Förslag på ämnen/artiklar till Månadens samarbete framförs på Diskussionssidan för Månadens samarbete. Den ansvarige för Månadens samarbete ska väga in andra användares önskemål och åsikter.

Denna månads samarbete

Denna månads samarbete är Greg.

Tidigare samarbeten


Aktuellt samarbete

Achille Talon av Greg. © upphovsmannen.

Greg (egentligen Michel Regnier) var en belgisk-fransk serieskapare (både författare och tecknare) som levde mellan 1931 och 1999 (föddes som belgare, dog som fransman). Han har främst arbetat på andra serieskapares serier, däribland "Spirou", "Gaston", "Marsupilami", "Mickes Äventyr" och "Bernard Prince", men även egna verk som "Achille Talon". Han arbetade också som redaktör på tidningen Tintin.Vad vill du se som Månadens samarbete framöver? Var med och påverka! Lämna förslag och rösta varje månad på diskussionssidan.